| Elitni odredi, cvija i kompanija! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
♥▬♥▬♥ Administrator
Broj poruka : 305 Datum upisa : 27.01.2009
| Naslov: Elitni odredi, cvija i kompanija! Pon Jan 04, 2010 11:34 pm | |
| Šta mislite o njima??? Da li ih slušate??? | |
|
| |
*~Nena~*
Broj poruka : 256 Datum upisa : 05.01.2010
| Naslov: Re: Elitni odredi, cvija i kompanija! Uto Jan 05, 2010 5:45 pm | |
| ..najb0lji su nemam reci... | |
|
| |
*Mica* Administrator
Broj poruka : 863 Datum upisa : 25.01.2009 Godina : 29
| Naslov: Re: Elitni odredi, cvija i kompanija! Uto Jan 05, 2010 9:59 pm | |
| ...slusam ih....pogotvo Elitne Odrede.... (((: imaju mnogi dobre pesme koje mi se svidjaju,al vecinom msm na balade... x)) | |
|
| |
Air Sx0ne Moderator
Broj poruka : 332 Datum upisa : 05.01.2010 Godina : 31 Lokacija : Topola brate.. xD
| Naslov: Re: Elitni odredi, cvija i kompanija! Uto Jan 05, 2010 11:04 pm | |
| ae sad da se niko ne uvredi, ali za mene su Cvija, Rasta, Tatula, Drima, Elitni Odredi, Chombe.. komercijalni reperi, a takve uopste ne volim. Usli su u rep tako sto im je tata dao pare da snime album.. Upotrebicu jedan Denirov stih da ih opisem: "Streber, satro reper, ma daj ucuti derpe, u osnovnoj skoli svi lupali su ti klempe, sad si kao poznat, idol klinkica, glumis nekog mangupa, a obicna si pi*kica" Kad sam cuo Tatulinu pesmu "Laganini" umalo se nisam ispovracao... Ako je ono rep... msm strasno.... Ali ima jedna pesma od Elitnih Odreda koja mi se svidja, a to je "Dodji sa nama da pijes".. Ona mi je mnogo puta pomogla.. Ali sve u svemu, ne volim Cviju, Tatulu i kompaniju, sto se moze videti iz ovog posta, je l'? | |
|
| |
*Mica* Administrator
Broj poruka : 863 Datum upisa : 25.01.2009 Godina : 29
| |
| |
unique angel xD
Broj poruka : 17 Datum upisa : 07.01.2010
| Naslov: Re: Elitni odredi, cvija i kompanija! Čet Jan 07, 2010 7:48 pm | |
| Oni su extra, stvarno imaju dobre pesme, obozovam ih... I Tatulina pesma "Laganini" je extra, pa sta ima veze da li je rep ili ne... | |
|
| |
Walentina94 Administrator
Broj poruka : 468 Datum upisa : 22.12.2009 Godina : 30
| Naslov: Re: Elitni odredi, cvija i kompanija! Pet Jan 08, 2010 3:34 am | |
| 0B0ZAWAAAAM IHHHHHHHHH. . .NAJB0LJI SU. . . ALI SLAZEM SE SA NENAD0M. . .CWIJA JE PR0SA0 P0M0CU CALETA -.- | |
|
| |
pfcdejan
Broj poruka : 336 Datum upisa : 05.01.2010 Godina : 33 Lokacija : na ivici zivota.. . :/
| Naslov: Re: Elitni odredi, cvija i kompanija! Pet Jan 08, 2010 3:40 am | |
| od njih slusam samo poneke pesme... | |
|
| |
♥▬♥▬♥ Administrator
Broj poruka : 305 Datum upisa : 27.01.2009
| Naslov: Re: Elitni odredi, cvija i kompanija! Pet Jan 08, 2010 2:49 pm | |
| Ja ih iskreno ne volim, volela sam preeee... a sta oni rade samo psuju pricaju gluposti tipa pusi mi, jebi se sa mnom i tako to... Kaljaju Srpski rep i rod... Jednostavno budale... Iskreno ima lepih pesama, ali vecina je bzvz samo matrica i textovi za prozivanje... Sta rade izmedju sebe se prozivaju... Brt pun mi je k***c vise njihovih prozivanja izmedju sebe... I onaj Napoleon, Honey i tako ti.... O moj Bozeee... | |
|
| |
Air Sx0ne Moderator
Broj poruka : 332 Datum upisa : 05.01.2010 Godina : 31 Lokacija : Topola brate.. xD
| Naslov: Re: Elitni odredi, cvija i kompanija! Pet Jan 08, 2010 2:55 pm | |
| - *LoVe PiNk* ::
- Ja ih iskreno ne volim, volela sam preeee... a sta oni rade samo psuju pricaju gluposti tipa pusi mi, jebi se sa mnom i tako to... Kaljaju Srpski rep i rod...
Jednostavno budale... Iskreno ima lepih pesama, ali vecina je bzvz samo matrica i textovi za prozivanje... Sta rade izmedju sebe se prozivaju... Brt pun mi je k***c vise njihovih prozivanja izmedju sebe... I onaj Napoleon, Honey i tako ti.... O moj Bozeee... Jano potpuno se slazem sa tobom i naravno ostaje ono sto sam ja napisao... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Elitni odredi, cvija i kompanija! | |
| |
|
| |
| Elitni odredi, cvija i kompanija! | |
|